PARKERENEINDHOVENCENTRUM

Parkeergarage De Admirant

Een bezoekje brengen aan het Philips Museum in Eindhoven? Parkeer dan uw auto in Parkeergarage de Admirant. Met het museum als buur van de garage bent zo dichtbij mogelijk geparkeerd. Heeft u tijd over na het museum bezoekje? Wees niet gevreesd, want ook vele andere bezienswaardigheden en trekpleisters van Eindhoven kunt u gemakkelijk bereiken vanaf deze parkeerlocatie.

  • Overdekte parkeerplaats
  • Beveiligingscamera's

Adres
Emmasingel 29, 5611AZ, Eindhoven

Philips Museum op steenworp afstand

Voor een bezoek aan het bekende Philips Museum dat vol activiteiten zit voor jong en oud, parkeert u slim in Parkeergarage de Admirant. Aangezien de garage slechts 1 minuut lopen verwijderd is van het museum, kunt u uw dag zo inplannen dat u zo min mogelijk tijd verliest. Wanneer u genoeg van het museum heeft gezien kunt u gemakkelijk en snel uw dagje uit voortzetten. U kunt bijvoorbeeld eerst een lekker hapje eten bij de KFC, welke u na 3 minuutjes wandelen al heeft bereikt. Wanneer iedereen weer voldoende energie heeft, zal er misschien wel iemand zin hebben om een aantal winkels te bezoeken. Ook dit kost bijna geen reistijd. Na maar liefst 2-3 minuten bevindt u zich namelijk al tussen winkelketens zoals de Primark en de Bijenkorf. 

Zorgeloos dagje uit

Vaak is het zo dat wanneer u een dagje uit plant, u last minute een parkeerplek gaat zoeken. Meestal zorgt dit ook voor aardig wat zoektijd en soms zelfs een beetje stress omdat er veel tijd verloren gaat. Zeker parkeren in het hartje van Eindhoven kan een aardige klus zijn. Daarom adviseren wij u van te voren uw parkeerplek te reserveren zodat u niet met deze moeilijkheden te maken krijgt. U kunt snel, gemakkelijk en tegen de laagste prijsgarantie bij ons boeken, zonder reserveringskosten. Bent u dus op zoek naar een garage die nabij veel bezienswaardigheden van Eindhoven ligt én ook nog eens 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend is? Dan is Parkeergarage de Admirant iets voor u! Zo kunt u flexibel uw dagje uit plannen.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Augustijnenkerk 0.49 km

De Effenaar 0.62 km

Van Abbemuseum 0.74 km

PSV Stadion 0.75 km

DAF Museum 1.1 km

PreHistorisch Dorp 1.82 km

Maxima MC Ziekenhuis 1.91 km

Evoluon 2 km

Catharina Ziekenhuis 2.94 km

Philips Museum 2.96 km

Wandelpark Eckart 3.59 km

Park Forum 5.98 km

Eindhoven Airport 6.14 km

Eindhoven Airport (EIN) 6.16 km

Vincentre 6.7 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken