De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€157,50

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Een bezoekje brengen aan het Philips Museum in Eindhoven? Parkeer dan uw auto in Parkeergarage de Admirant. Met het museum als buur van de garage bent zo dichtbij mogelijk geparkeerd. Heeft u tijd over na het museum bezoekje? Wees niet gevreesd, want ook vele andere bezienswaardigheden en trekpleisters van Eindhoven kunt u gemakkelijk bereiken vanaf deze parkeerlocatie.

Philips Museum op steenworp afstand

Voor een bezoek aan het bekende Philips Museum dat vol activiteiten zit voor jong en oud, parkeert u slim in Parkeergarage de Admirant. Aangezien de garage slechts 1 minuut lopen verwijderd is van het museum, kunt u uw dag zo inplannen dat u zo min mogelijk tijd verliest. Wanneer u genoeg van het museum heeft gezien kunt u gemakkelijk en snel uw dagje uit voortzetten. U kunt bijvoorbeeld eerst een lekker hapje eten bij de KFC, welke u na 3 minuutjes wandelen al heeft bereikt. Wanneer iedereen weer voldoende energie heeft, zal er misschien wel iemand zin hebben om een aantal winkels te bezoeken. Ook dit kost bijna geen reistijd. Na maar liefst 2-3 minuten bevindt u zich namelijk al tussen winkelketens zoals de Primark en de Bijenkorf.

Zorgeloos dagje uit

Vaak is het zo dat wanneer u een dagje uit plant, u last minute een parkeerplek gaat zoeken. Meestal zorgt dit ook voor aardig wat zoektijd en soms zelfs een beetje stress omdat er veel tijd verloren gaat. Zeker parkeren in het hartje van Eindhoven kan een aardige klus zijn. Daarom adviseren wij u van te voren uw parkeerplek te reserveren zodat u niet met deze moeilijkheden te maken krijgt. U kunt snel, gemakkelijk en tegen de laagste prijsgarantie bij ons boeken, zonder reserveringskosten. Bent u dus op zoek naar een garage die nabij veel bezienswaardigheden van Eindhoven ligt én ook nog eens 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend is? Dan is Parkeergarage de Admirant iets voor u! Zo kunt u flexibel uw dagje uit plannen.

Voordelen

Overdekt
24/7 geopend
Lift aanwezig
Naast Philips Museum

Nadelen

Vooraf reserveren
Beperkte doorrijhoogte van 2 m

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Eindhoven centrum

7 minuten
Park & Walk
  • Ingang parkeergarage De Admirant
  • Slagboom parkeergarage De Admirant
  • Lange zijde parkeergarage De Admirant
  • Geparkeerde auto's parkeergarage Kennedyplein
  • Binnenkant parkeergarage De Admirant
  • Invalide plek parkeergarage De Admirant

Locatie parkeerterrein

Emmasingel 29
5611AZ Eindhoven

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“ParkerenEindhovenCentrum was voor mij erg handig! Ik wist niet dat er zo veel opties waren en heb ze mooi kunnen vergelijken.”

Familie Bus

“Dankzij ParkerenEindhovenCentrum heb ik mijn auto veilig en op loopafstand van veel bezienswaardigheden kunnen parkeren. En dit ook nog eens tegen een mooie prijs.”

Pieter van der Meer

“Erg handige website, heb onze auto dichtbij het Philips Museum geparkeerd. Ideaal voor de kinderen, die houden niet zo van ver lopen.”

Mare Kamp
Parkereneindhovencentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Eindhoven