PARKERENEINDHOVENCENTRUM

Hoe werkt het boeken van een online parkeerplaats voor Eindhoven?

Als u een parkeerplaats boekt via ParkerenEindhovenCentrum, heeft u de mogelijkheid om parkeerlocaties te vergelijken. Zo betaalt u nooit te veel voor uw parkeerplaats en heb u gegarandeerd een parkeerplek op de desbetreffende dag.

Plan uw reis

Wanneer u gaat parkeren in Eindhoven, is het handig om een overzicht voor uzelf te maken met waar, wanneer en hoe lang u gaat parkeren. Het is dus een goed idee om vragen zoals Waar moet ik parkeren in Eindhoven? Op welke plekken moet ik zijn? Hoe lang ben ik op welke plek? voor uzelf op een rijtje te zetten. Zo komt u er tijdig achter welke parkeertijden en parkeerlocaties voor u van belang zijn, dit vult u in op onze homepagina en binnen no-time heeft u een goed beeld van alle parkeermogelijkheden en wat dit u in totaal zal gaan kosten.

Agenda icoon
Telefoon icoon

Vergelijk mogelijke parkeerlocaties in Eindhoven

Bij ons vindt u altijd de beste deal. Dit komt omdat u bij ons alle parkeermogelijkheden in Eindhoven vergelijkt. U ziet actuele prijzen en de voorzieningen die de parkeerlocaties aanbieden. Als u zoekt via de kaartweergave, dan heeft u direct een duidelijk beeld van de ligging van de parkeerlocatie. U kunt uw keuze ook laten bepalen door prijs, services, diensten of meer praktische zaken zoals een mindervalideparkeerplaats of elektrische oplaadpalen.

Het reserveren

Nadat u alle wensen op een rijtje hebt gezet, kunt u alle mogelijkheden bekijken via onze vergelijkingspagina. U kunt dan de beste optie voor uw wensen reserveren. Nadat u hebt gereserveerd, betaalt u eenvoudig via één van onze betaalmethodes. Na het betalen zult u binnen 24 uur een bevestiging ontvangen in uw mailbox. Hierin ziet u altijd alle vorderingen rondom uw reservering.

Parkeerplek icoon
Printer icoon

Print uw reserveringsbevestiging

Nadat u uw boeking heeft betaald, ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging in uw mailbox. Wij adviseren u om deze bevestiging goed te bewaren, wat deze is erg belangrijk. Mocht u niks hebben ontvangen na 24 uur, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u opnieuw de reserveringsbevestiging sturen. Check ook altijd nog even uw spam voor u contact met ons opneemt. Hier willen onze mails nog wel eens terecht komen.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken