PARKERENEINDHOVENCENTRUM

Parkeergarage de Bijenkorf

Centraal parkeren in het hartje van Eindhoven? Dan bent u bij Parkeergarage de Bijenkorf aan het juiste adres. Deze parkeergarage is gelegen nabij alle bezienswaardigheden en toeristische attracties van Eindhoven centrum. Terwijl u geniet van uw dagje uit, staat uw auto veilig en droog bij deze parkeergarage. Maak het uzelf gemakkelijk door vooraf te reserveren. Hierdoor heeft u geen omkijken naar het zoeken van een parkeerplekje in het drukke centrum van Eindhoven. 

  • Overdekte parkeerplaats
  • Beveiligingscamera's

Adres
Schimmelt 50, 5611ZX, Eindhoven

Parkeren nabij vele bezienswaardigheden

Met de Bijenkorf op enkel 3 minuten loopafstand is Parkeergarage de Bijenkorf een ideale parkeerlocatie wanneer u een dagje winkelen op de planning heeft. U parkeert uw auto in alle rust op de door u gereserveerde parkeerplek en begint uw dagje uit zonder enige drukte. Niet alleen voor de shopaholics is de parkeergarage gunstig gelegen in Eindhoven, ook voor de cultuur snuivers en evenementen bezoekers.  Zo kunt u al in maar liefs 1 minuut naar het Beursgebouw wandelen en kunt u er van verzekerd zijn dat u op tijd bij het evenement aanwezig bent. Houdt u toch meer van musea? Geen zorgen, het Philips Museum bevindt zich namelijk op enkel 6 minuten lopen vanaf Parkeergarage de Bijenkorf!

Handig om te weten

Nadat u uw parkeerplek heeft gereserveerd en uw dag heeft gepland kunt u het beste nog onze parkeertips lezen. Wij hebben namelijk een overzicht gemaakt van de handigste tips waardoor u zo goed mogelijk voorbereid op pad gaat. Vervolgens kunt u op de dag zelf geheel ontspannen naar uw bestemming rijden. U weet immers waar u gaat parkeren en dat er gegarandeerd een parkeerplek voor u vrij is. U hoeft bij Parkeergarage de Bijenkorf ook geen rekening te houden met het tijdstip waarop u uw dagje uit beÃĢindigt. De parkeergarage uitrijden kan namelijk 24/7. Reserveren kan bij ons heel gemakkelijk, en heeft u nog vragen neem een kijkje op onze hoe werkt het pagina.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren
  • 0.1km naar vertrekhal

Bezienswaardigheden

De Effenaar 0.56 km

PSV Stadion 0.66 km

Augustijnenkerk 0.9 km

Van Abbemuseum 1.06 km

DAF Museum 1.23 km

Maxima MC Ziekenhuis 1.54 km

Evoluon 1.98 km

PreHistorisch Dorp 2.23 km

Catharina Ziekenhuis 2.53 km

Philips Museum 2.62 km

Wandelpark Eckart 3.19 km

Park Forum 6.02 km

Eindhoven Airport 6.05 km

Eindhoven Airport (EIN) 6.08 km

Vincentre 6.42 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken