PARKERENEINDHOVENCENTRUM

Parkeergarage de Grijze Generaal

Als u een dagje winkelen in Eindhoven op de planning heeft, is het wenselijk goedkoop en betrouwbaar te parkeren nabij Eindhoven. In dit geval is Parkeergarage de Grijze Generaal ideaal. In maar liefst 7 minuten lopen heeft u het grootste winkelcentrum (WoensXL) van Eindhoven al bereikt. Hier vindt u allerlei gevarieerde shop- en eetgelegenheden die uw winkeldagje perfect maken.

  • Overdekte parkeerplaats
  • Beveiligingscamera's

Adres
Generaal Bradleylaan 2, 5623 KM, Eindhoven

Lage tarieven en altijd plek

Omdat Parkeergarage de Grijze Generaal zich ver buiten het centrum van Eindhoven bevindt, liggen de parkeertarieven een stuk lager. Wanneer u er voor kiest midden in het centrum ergens te parkeren bent u al gauw aardig wat parkeergeld kwijt wegens de drukte in de stad. Naast dat u aardig wat parkeergeld kwijt bent, verliest u ook nog eens tijd aan het zoeken van een plekje. Wij raden u daarom aan van te voren uit te zoeken welke parkeerlocatie uw voorkeur heeft en deze direct bij ons zonder boekingskosten te reserveren. Zo bent u altijd verzekerd van een plekje en van de laagste prijsgarantie.

Garage dag en nacht geopend

In Parkeergarage de Grijze Generaal zult u nooit voor een dichte deur komen te staan. Deze garage is namelijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Naast dat het dus een erg veilige en overdekte garage is, is deze ook nog eens flexibel te gebruiken. U hoeft dus na een lange dag geen rekening te houden met sluitingstijden van de garage en kunt dus gerust nog een uitgebreid diner plannen aan het einde van de dag. Indien u verder nog vragen hebt over de Parkeergarage de Grijze Generaal en/of onze services, twijfel dan niet om contact met onze klantenservice op te nemen. Wij helpen u graag!

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Catharina Ziekenhuis 0.45 km

Wandelpark Eckart 1.13 km

Maxima MC Ziekenhuis 1.52 km

Philips Museum 1.59 km

PSV Stadion 2.73 km

De Effenaar 2.82 km

Evoluon 3.36 km

DAF Museum 3.41 km

Augustijnenkerk 3.53 km

Van Abbemuseum 3.6 km

PreHistorisch Dorp 4.86 km

Vincentre 5.18 km

Eindhoven Airport 6.02 km

Eindhoven Airport (EIN) 6.16 km

Park Forum 6.82 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken