PARKERENEINDHOVENCENTRUM

Parkeergarage Hooghuis

Eindhoven kent veel mooie plekjes en bezienswaardigheden. Zoals bijvoorbeeld het Philips Museum en de Kazerne, maar ook de JT Bioscoop en het Stadhuis zijn de moeite waard een bezoekje aan te brengen. Bent u van plan deze plekjes te bezichtigen of gaat u gewoonweg een dagje shoppen in Eindhoven? Parkeer uw auto dan in Parkeergarage Hooghuis en bezoek alles te voet! Parkeer centraal in Eindhoven en betrouwbaar!

  • Oplaadpalen aanwezig
  • Overdekte parkeerplaats

Adres
Keizersgracht 9A, 5611GC, Eindhoven

Centrale ligging

Wegens de gunstige locatie van de parkeergarage bent u in staat lopend veel te doen en weinig tijd te verliezen. Binnen enkel 3 minuten bevindt u zich al in het bekende Philips Museum. De JT Bioscoop ligt op slechts 4 minuten van de parkeergarage verwijderd. Zo kunt u wanneer u bijvoorbeeld met uw kinderen op pad gaat ze eerst cultuur laten opsnuiven en kennis op laten doen in het museum en vervolgens een film in de prachtige bioscoop beloven. Ook winkelen is heel goed mogelijk van deze parkeerlocatie. Met het centrum van Eindhoven op 11 minuten loopafstand, heeft u zo alle winkels bereikt. Zo kan iedereen zich vermaken. 

Handig om te weten

Handig om te weten is dat de parkeergarage niet 24 uur per dag en 7 dagen in de week open is. U kunt de parkeergarage namelijk iedere dag in de week vanaf 06:00 uur t/m 23:00 uur inrijden. Buiten deze tijdstippen om dus niet. Echter, de parkeergarage uitrijden is wel op ieder moment van de  dag mogelijk. Zo is het gebruik van de parkeergarage alsnog erg flexibel. U moet er enkel voor zorgen dat u tussen 6 uur 's ochtends en 11 uur 's avonds de garage inrijdt. Vervolgens hoeft u geen rekening te houden met het op tijd terugkeren in de garage, aangezien u deze dus op ieder moment mag uitrijden. Heeft u uw keuze voor een parkeerlocatie kunnen maken? Reserveer dan nu bij ons en ontvang een bevestigingsmail met verdere informatie. Mocht u nog vragen hebben? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Beveiligd parkeren
  • Elektrisch laadstation

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Augustijnenkerk 0.34 km

Van Abbemuseum 0.51 km

De Effenaar 0.65 km

DAF Museum 0.96 km

PSV Stadion 0.97 km

PreHistorisch Dorp 1.61 km

Maxima MC Ziekenhuis 2.06 km

Evoluon 2.16 km

Catharina Ziekenhuis 3.16 km

Philips Museum 3.2 km

Wandelpark Eckart 3.75 km

Park Forum 6.1 km

Eindhoven Airport 6.32 km

Eindhoven Airport (EIN) 6.33 km

Vincentre 6.75 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken