De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€198,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Eindhoven kent veel mooie plekjes en bezienswaardigheden. Zoals bijvoorbeeld het Philips Museum en de Kazerne, maar ook de JT Bioscoop en het Stadhuis zijn de moeite waard een bezoekje aan te brengen. Bent u van plan deze plekjes te bezichtigen of gaat u gewoonweg een dagje shoppen in Eindhoven? Parkeer uw auto dan in Parkeergarage Hooghuis en bezoek alles te voet! Parkeer centraal in Eindhoven en betrouwbaar!

Centrale ligging

Wegens de gunstige locatie van de parkeergarage bent u in staat lopend veel te doen en weinig tijd te verliezen. Binnen enkel 3 minuten bevindt u zich al in het bekende Philips Museum. De JT Bioscoop ligt op slechts 4 minuten van de parkeergarage verwijderd. Zo kunt u wanneer u bijvoorbeeld met uw kinderen op pad gaat ze eerst cultuur laten opsnuiven en kennis op laten doen in het museum en vervolgens een film in de prachtige bioscoop beloven. Ook winkelen is heel goed mogelijk van deze parkeerlocatie. Met het centrum van Eindhoven op 11 minuten loopafstand, heeft u zo alle winkels bereikt. Zo kan iedereen zich vermaken.

Handig om te weten

Handig om te weten is dat de parkeergarage niet 24 uur per dag en 7 dagen in de week open is. U kunt de parkeergarage namelijk iedere dag in de week vanaf 06:00 uur t/m 23:00 uur inrijden. Buiten deze tijdstippen om dus niet. Echter, de parkeergarage uitrijden is wel op ieder moment van de  dag mogelijk. Zo is het gebruik van de parkeergarage alsnog erg flexibel. U moet er enkel voor zorgen dat u tussen 6 uur ’s ochtends en 11 uur ’s avonds de garage inrijdt. Vervolgens hoeft u geen rekening te houden met het op tijd terugkeren in de garage, aangezien u deze dus op ieder moment mag uitrijden. Heeft u uw keuze voor een parkeerlocatie kunnen maken? Reserveer dan nu bij ons en ontvang een bevestigingsmail met verdere informatie. Mocht u nog vragen hebben? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar.

Voordelen

Overdekt
Oplaadpunt aanwezig
Uitrijden 24 uur per dag mogelijk
Dicht bij Philips Museum

Nadelen

Vooraf reserveren
Beperkte doorrijhoogte van 2.10 m

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Eindhoven centrum

11 minuten
Park & Walk
  • Ingang parkeergarage Hooghuis
  • Geparkeerde auto's parkeergarage Hooghuis
  • Garage parkeergarage Hooghuis
  • Slagboom parkeergarage Hooghuis
  • Uitrit parkeergarage Hooghuis
  • Elektrisch opladen parkeergarage Hooghuis

Locatie parkeerterrein

Keizersgracht 9a
5611 GC Eindhoven

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“ParkerenEindhovenCentrum was voor mij erg handig! Ik wist niet dat er zo veel opties waren en heb ze mooi kunnen vergelijken.”

Familie Bus

“Dankzij ParkerenEindhovenCentrum heb ik mijn auto veilig en op loopafstand van veel bezienswaardigheden kunnen parkeren. En dit ook nog eens tegen een mooie prijs.”

Pieter van der Meer

“Erg handige website, heb onze auto dichtbij het Philips Museum geparkeerd. Ideaal voor de kinderen, die houden niet zo van ver lopen.”

Mare Kamp
Parkereneindhovencentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Eindhoven