PARKERENEINDHOVENCENTRUM

Parkeergarage Kennedyplein

Wanneer u een evenement in Eindhoven wilt bijwonen dat plaatsvindt in het Beursgebouw of de Effenaar, kunt u het beste uw auto parkeren in Parkeergarage Kennedyplein. U bent namelijk binnen 5 minuten vanaf de parking al bij het evenement gearriveerd. En dat ook nog eens lopend! U kunt natuurlijk ook nog andere bezienswaardigheden vanaf deze parkeerlocatie bezoeken.

  • Oplaadpalen aanwezig
  • Overdekte parkeerplaats

Adres
Kennedyplein 400, 5611ZV, Eindhoven

Beursgebouw, Effenaar en meer op loopafstand

Naast dat de culturele bezienswaardigheden, zoals het Beursgebouw (5 min.) en de Effenaar (6 min.), zich op een loopafstand bevinden, is er ook een aantal commerciëlere trekpleisters die leuk zijn om te bezoeken. Zo kunt u wanneer u zin heeft om even te shoppen langs de Bijenkorf Eindhoven gaan. Ook deze bevindt zich op een erg korte loopafstand vanaf de parkeergarage. Binnen slechts 6 minuten bent u namelijk al te voet gearriveerd. Op slechts  8 minuten lopen van de parking bevindt het centrum van Eindhoven. Rondom het centrum zijn onder andere te vinden: Pathé Eindhoven, Primark, het Inkijkmseum en nog meer. Ook deze zijn allemaal lopend te bereiken.

Wees verzekerd van een plekje

Aangezien Parkeergarage Kennedyplein een populaire parkeergelegenheid is, doet u er verstandig aan vooraf een plekje te reserveren. Zo voorkomt u lange zoektijden op het moment zelf en kunt u optimaal genieten van uw dag. U hoeft bij deze parkeergarage ook geen rekening te houden met beperkte tijden om uit te rijden. U kunt namelijk 24 uur per dag op alle 7 dagen in de week de parkeergarage uitrijden. Is deze parkeergarage iets voor u? Reserveer dan nu een plekje bij ons want vol is vol! Na uw reservering zult u een bevestigingsmail ontvangen met verdere informatie. Mocht u alsnog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. 

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Elektrisch laadstation
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

De Effenaar 0.34 km

PSV Stadion 1 km

DAF Museum 1.04 km

Van Abbemuseum 1.08 km

Augustijnenkerk 1.11 km

Maxima MC Ziekenhuis 1.28 km

Evoluon 2.32 km

PreHistorisch Dorp 2.35 km

Catharina Ziekenhuis 2.48 km

Philips Museum 2.72 km

Wandelpark Eckart 2.97 km

Vincentre 6.09 km

Eindhoven Airport 6.34 km

Park Forum 6.36 km

Eindhoven Airport (EIN) 6.38 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken