De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€198,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Wanneer u een evenement in Eindhoven wilt bijwonen dat plaatsvindt in het Beursgebouw of de Effenaar, kunt u het beste uw auto parkeren in Parkeergarage Kennedyplein. U bent namelijk binnen 5 minuten vanaf de parking al bij het evenement gearriveerd. En dat ook nog eens lopend! U kunt natuurlijk ook nog andere bezienswaardigheden vanaf deze parkeerlocatie bezoeken.

Beursgebouw, Effenaar en meer op loopafstand

Naast dat de culturele bezienswaardigheden, zoals het Beursgebouw (5 min.) en de Effenaar (6 min.), zich op een loopafstand bevinden, is er ook een aantal commerciëlere trekpleisters die leuk zijn om te bezoeken. Zo kunt u wanneer u zin heeft om even te shoppen langs de Bijenkorf Eindhoven gaan. Ook deze bevindt zich op een erg korte loopafstand vanaf de parkeergarage. Binnen slechts 6 minuten bent u namelijk al te voet gearriveerd. Het centrum van Eindhoven bevindt zich op slechts  8 minuten lopen van de parking. Rondom het centrum zijn onder andere te vinden: Pathé Eindhoven, Primark, het Inkijkmseum en nog meer. Ook deze zijn allemaal lopend te bereiken.

Wees verzekerd van een plekje

Aangezien Parkeergarage Kennedyplein een populaire parkeergelegenheid is, doet u er verstandig aan vooraf een plekje te reserveren. Zo voorkomt u lange zoektijden op het moment zelf en kunt u optimaal genieten van uw dag. U hoeft bij deze parkeergarage ook geen rekening te houden met beperkte tijden om uit te rijden. U kunt namelijk 24 uur per dag op alle 7 dagen in de week de parkeergarage uitrijden. Is deze parkeergarage iets voor u? Reserveer dan nu een plekje bij ons want vol is vol! Na uw reservering zult u een bevestigingsmail ontvangen met verdere informatie. Mocht u alsnog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Voordelen

Ruime parkeergarage (ca. 800 plekken)
Oplaadpunten aanwezig
Uitrijden 24 uur per dag mogelijk
Beursgebouw op loopafstand

Nadelen

Vooraf reserveren
Beperkte doorrijhoogte van 2 m

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Eindhoven centrum

8 minuten
Park & Walk
  • Ingang parkeergarage Kennedyplein
  • Geparkeerde auto's parkeergarage Kennedyplein
  • Slagboom parkeergarage Kennedyplein
  • Langezijde parkeergarage Kennedyplein
  • Receptie parkeergarage Kennedyplein

Locatie parkeerterrein

Kennedyplein 400
5611 ZV Eindhoven

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“ParkerenEindhovenCentrum was voor mij erg handig! Ik wist niet dat er zo veel opties waren en heb ze mooi kunnen vergelijken.”

Familie Bus

“Dankzij ParkerenEindhovenCentrum heb ik mijn auto veilig en op loopafstand van veel bezienswaardigheden kunnen parkeren. En dit ook nog eens tegen een mooie prijs.”

Pieter van der Meer

“Erg handige website, heb onze auto dichtbij het Philips Museum geparkeerd. Ideaal voor de kinderen, die houden niet zo van ver lopen.”

Mare Kamp
Parkereneindhovencentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Eindhoven