PARKERENEINDHOVENCENTRUM

Parkeergarage Mathildelaan

Als u graag voordelig wilt parkeren in het hartje van Eindhoven, dan is Parkeergarage Mathildelaan precies wat u zoekt. Deze parkeergarage is 24 uur per dag en 7 dagen in de week open, dus op ieder moment van de dag een geschikte optie! De parkeergarage is daarnaast ook erg toegankelijk omdat deze vanaf de snelweg makkelijk te bereiken is. Vele trekpleisters en bezienswaardigheden liggen op loopafstand, waardoor u uw auto kunt parkeren, en gaan. 

  • Oplaadpalen aanwezig
  • Overdekte parkeerplaats

Adres
Mathildelaan 2, 5611 BL, Eindhoven

Gunstige ligging

De parking Mathildelaan ligt midden in het centrum van Eindhoven. Dit is de ideale parkeerlocatie als u naar een evenement in het Philips stadion gaat of een bezoekje wilt brengen aan het centrum van Eindhoven. Binnen zo'n 5 minuten bevindt u zich al bij de grote trekpleisters zoals: de Mediamarkt, Primark, de Bijenkorf, Piazza Center, Philips museum en de JT bioscoop. Dit ligt allemaal op loopafstand vanaf de parkeergarage. Daarnaast is de ligging van de parkeergarage ook gunstig gelegen op het gebied van bereikbaarheid. U kunt namelijk heel gemakkelijk via de grote toegangswegen van Eindhoven bij de parkeergarage komen. Vanaf de snelweg heeft u binnen 15 minuten de parking al bereikt. 

Betaalbaar parkeren

Het parkeertarief in de Parkeergarage Mathildelaan is lager dan het straattarief in het centrum. U bent daarom altijd goedkoper uit wanneer u kiest voor een parkeergarage in plaats van betaald parkeren op straat in het midden van het centrum. Aangezien deze parkeergarage voor velen aantrekkelijk is, is het raadzaam vooraf uw parkeerplek te reserveren. Dit kan snel en gemakkelijk bij ons! Via ParkerenEindhovenCentrum bent u gegarandeerd van één van de beste plekjes in het centrum van Eindhoven. En dit ook nog eens zonder extra kosten. Goedkoop parkeren op top locatie was nog nooit zo makkelijk. Voor verdere parkeermogelijkheden rondom en op de locatie Eindhoven kunt u ook nog een kijkje nemen op onze website. 

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Elektrisch laadstation
  • Bewaker ter plaatse

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

De Effenaar 0.59 km

PSV Stadion 0.64 km

Augustijnenkerk 0.7 km

Van Abbemuseum 0.92 km

DAF Museum 1.18 km

Maxima MC Ziekenhuis 1.73 km

Evoluon 1.94 km

PreHistorisch Dorp 2.03 km

Catharina Ziekenhuis 2.72 km

Philips Museum 2.77 km

Wandelpark Eckart 3.4 km

Park Forum 5.96 km

Eindhoven Airport 6.05 km

Eindhoven Airport (EIN) 6.08 km

Vincentre 6.58 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken