De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€198,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Als u graag voordelig wilt parkeren in het hartje van Eindhoven, dan is Parkeergarage Mathildelaan precies wat u zoekt. Deze parkeergarage is 24 uur per dag en 7 dagen in de week open, dus op ieder moment van de dag een geschikte optie! De parkeergarage is daarnaast ook erg toegankelijk omdat deze vanaf de snelweg makkelijk te bereiken is. Vele trekpleisters en bezienswaardigheden liggen op loopafstand, waardoor u uw auto kunt parkeren, en gaan.

Gunstige ligging

De parking Mathildelaan ligt midden in het centrum van Eindhoven. Dit is de ideale parkeerlocatie als u naar een evenement in het Philips stadion gaat of een bezoekje wilt brengen aan het centrum van Eindhoven. Binnen zo’n 5 minuten bevindt u zich al bij de grote trekpleisters zoals: de Mediamarkt, Primark, de Bijenkorf, Piazza Center, Philips museum en de JT bioscoop. Dit ligt allemaal op loopafstand vanaf de parkeergarage. Daarnaast is de ligging van de parkeergarage ook gunstig gelegen op het gebied van bereikbaarheid. U kunt namelijk heel gemakkelijk via de grote toegangswegen van Eindhoven bij de parkeergarage komen. Vanaf de snelweg heeft u binnen 15 minuten de parking al bereikt.

Betaalbaar parkeren

Het parkeertarief in de Parkeergarage Mathildelaan is lager dan het straattarief in het centrum. U bent daarom altijd goedkoper uit wanneer u kiest voor een parkeergarage in plaats van betaald parkeren op straat in het midden van het centrum. Aangezien deze parkeergarage voor velen aantrekkelijk is, is het raadzaam vooraf uw parkeerplek te reserveren. Dit kan snel en gemakkelijk bij ons! Via ParkerenEindhovenCentrum bent u gegarandeerd van één van de beste plekjes in het centrum van Eindhoven. En dit ook nog eens zonder extra kosten. Goedkoop parkeren op top locatie was nog nooit zo makkelijk. Voor verdere parkeermogelijkheden rondom en op de locatie Eindhoven kunt u ook nog een kijkje nemen op onze website.

Voordelen

24/7 geopend
Oplaadpunten aanwezig
Overdekt
Altijd een servicemedewerker aanwezig

Nadelen

Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Eindhoven centrum

5 minuten
Park & Walk
  • Ingang parkeergarage mathildelaan
  • Auto's in parkeergarage mathildelaan
  • Slagbomen parkeergarage mathildelaan
  • Hoofd ingang parkeergarage mathildelaan
  • Geparkeerde auto'sparkeergarage mathildelaan
  • Betaal automaat parkeergarage mathildelaan

Locatie parkeerterrein

Mathildelaan 2a
5611 BL Eindhoven

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“ParkerenEindhovenCentrum was voor mij erg handig! Ik wist niet dat er zo veel opties waren en heb ze mooi kunnen vergelijken.”

Familie Bus

“Dankzij ParkerenEindhovenCentrum heb ik mijn auto veilig en op loopafstand van veel bezienswaardigheden kunnen parkeren. En dit ook nog eens tegen een mooie prijs.”

Pieter van der Meer

“Erg handige website, heb onze auto dichtbij het Philips Museum geparkeerd. Ideaal voor de kinderen, die houden niet zo van ver lopen.”

Mare Kamp
Parkereneindhovencentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Eindhoven