PARKERENEINDHOVENCENTRUM

Parkeergarage P+R Fuutlaan

Wilt u voordelig en nabij het centrum van Eindhoven parkeren? Dan is Parkeergarage P+R Fuutlaan iets voor u. Een leuke bijkomstigheid van Parkeergarage Fruutlaan, is dat u aan de rand van de stad kunt parkeren en vervolgens gemakkelijk met het openbaar vervoer verder kunt reizen.

  • Sleutel niet afgeven
  • Afgesloten parkeerterrein

Adres
Fuutlaan, 5613AB, Eindhoven

Park and Ride

Wanneer u er voor kiest met het openbaar vervoer verder te reizen, krijgt u korting over het parkeertarief. Dit maakt de parkeertarieven nog voordeliger dan ze al zijn. De garage is 24 uur per dag en 7 dagen in de week open. Dit maakt voor u de omgang met het openbaar vervoer en eventuele overstaptijden ook gemakkelijker. Aangezien het centrum slechts op 11 minuten loopafstand van de Parkeergarage P+R Fuutlaan ligt, kunt u er natuurlijk ook voor kiezen te voet te gaan. Wel doet u er verstandig aan direct een parkeerplekje te reserveren. Wegens de vele voordelen van deze parkeergarage, is deze ook erg in trek. Voorkom daarom dat u bij aankomst teleurgesteld raakt omdat er geen plek meer over is. Bij ons reserveert u heel gemakkelijk, snel en betrouwbaar uw parkeerplek! 

Dichtbij bezienswaardigheden

Gezien de ligging van deze parkeerlocatie, kunt u een dag vol met leuke uitjes plannen. Wanneer u geĆÆnteresseerd bent in bezienswaardigheden zoals de Effenaar, kunt u hier te voet in slechts 3 minuten naartoe. Ook het Inkijkmuseum bevindt zich op deze loopafstand van het parkeerterrein. Niet alleen culturele bezienswaardigheden kunt u lopend bezoeken, maar ook de commerciĆ«le trekpleisters zijn erg nabij. Binnen 8 minuten lopen bent u bijvoorbeeld al bij de Primark en de Bijenkorf gearriveerd. Zo is er vanaf dit parkeerterrein voor ieder wat wils te bereiken.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

DAF Museum 0.75 km

De Effenaar 0.79 km

Van Abbemuseum 1.31 km

Maxima MC Ziekenhuis 1.33 km

Augustijnenkerk 1.7 km

PSV Stadion 1.96 km

PreHistorisch Dorp 2.57 km

Wandelpark Eckart 2.91 km

Catharina Ziekenhuis 2.94 km

Evoluon 3.28 km

Philips Museum 3.46 km

Vincentre 5.4 km

Eindhoven Airport 7.29 km

Park Forum 7.32 km

Eindhoven Airport (EIN) 7.34 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken