PARKERENEINDHOVENCENTRUM

Parkeergarage Stadhuisplein

Bent u geïnteresseerd in het Stadhuis van Eindhoven? Parkeer dan uw auto in Parkeergarage Stadhuisplein en wandel in 1 minuutje naar het mooie Stadhuis toe! Ook voor andere interesses, parkeert u op deze parkeerlocatie erg centraal. Met alles op loopafstand zult u weinig tijd kwijt zijn aan het wandelen naar de verschillende bezienswaardigheden. Ook het feit dat de garage 24/7 open is zorgt ervoor dat u erg flexibel uw dag kunt inplannen. 

  • Overdekte parkeerplaats
  • Beveiligingscamera's

Adres
Stadhuisplein 1A, 5611EM, Eindhoven

Stadhuis bezoeken en véél meer

Met het Stadhuis als buur van Parkeergarage Stadhuisplein, ligt het natuurlijk erg voor de hand om hier een bezoekje aan te brengen. Echter, dit betekent niet dat er geen andere mooie bezienswaardigheden en trekpleisters om de hoek liggen. Zo kunt u er ook voor kiezen om een film te gaan kijken in de Service Bioscoop Zien. Hier bent u namelijk binnen 4 minuutjes lopen al. Wandelt u vanaf daar nog 5 minuutjes verder dan komt u terecht bij de Escaperoom 040. Hier kunt u met het gezin of met vrienden samen de uitdaging aangaan om uit een ruimte te ontsnappen binnen 60 minuten. Ook musea, waaronder het bekende en erg leuke Philips Museum, en zelfs winkels liggen op maar liefst 8-10 min loopafstand vanaf de garage!

Plan uw uitje en voorkom stress

Parkeren in het hartje van Eindhoven is, wanneer u dit ter plekke doet, vaak best lastig. Veel plekken zullen bezet zijn waardoor u mogelijk aardig wat tijd verliest aan het zoeken hiervan. Wij raden u daarom aan van te voren een plekje te reserveren zodat u hier niet mee te maken krijgt. Dit kan heel gemakkelijk en snel bij ons, zonder boekingskosten. Ook is het raadzaam om onze pagina met handige tips te lezen. Zo weet u zeker dat u veelvoorkomende problemen voorkomt en heeft u meer garantie op een geslaagd en stressloos dagje uit. 

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Camerabewaking
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Van Abbemuseum 0.14 km

Augustijnenkerk 0.46 km

DAF Museum 0.73 km

De Effenaar 0.75 km

PSV Stadion 1.35 km

PreHistorisch Dorp 1.36 km

Maxima MC Ziekenhuis 2.23 km

Evoluon 2.5 km

Catharina Ziekenhuis 3.46 km

Philips Museum 3.56 km

Wandelpark Eckart 3.93 km

Park Forum 6.38 km

Eindhoven Airport 6.66 km

Eindhoven Airport (EIN) 6.67 km

Vincentre 6.73 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken