De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€157,50

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Bent u geïnteresseerd in het Stadhuis van Eindhoven? Parkeer dan uw auto in Parkeergarage Stadhuisplein en wandel in 1 minuutje naar het mooie Stadhuis toe! Ook voor andere interesses, parkeert u op deze parkeerlocatie erg centraal. Met alles op loopafstand zult u weinig tijd kwijt zijn aan het wandelen naar de verschillende bezienswaardigheden. Ook het feit dat de garage 24/7 open is zorgt ervoor dat u erg flexibel uw dag kunt inplannen.

Stadhuis bezoeken en véél meer

Met het Stadhuis als buur van Parkeergarage Stadhuisplein, ligt het natuurlijk erg voor de hand om hier een bezoekje aan te brengen. Echter, dit betekent niet dat er geen andere mooie bezienswaardigheden en trekpleisters om de hoek liggen. Zo kunt u er ook voor kiezen om een film te gaan kijken in de Service Bioscoop Zien. Hier bent u namelijk binnen 4 minuutjes lopen al. Wandelt u vanaf daar nog 5 minuutjes verder dan komt u terecht bij de Escaperoom 040. Hier kunt u met het gezin of met vrienden samen de uitdaging aangaan om uit een ruimte te ontsnappen binnen 60 minuten. Ook musea, waaronder het bekende en erg leuke Philips Museum, en zelfs winkels liggen op maar liefst 8-10 min loopafstand vanaf de garage!

Plan uw uitje en voorkom stress

Parkeren in het hartje van Eindhoven is, wanneer u dit ter plekke doet, vaak best lastig. Veel plekken zullen bezet zijn waardoor u mogelijk aardig wat tijd verliest aan het zoeken hiervan. Wij raden u daarom aan van te voren een plekje te reserveren zodat u hier niet mee te maken krijgt. Dit kan heel gemakkelijk en snel bij ons, zonder boekingskosten. Ook is het raadzaam om onze pagina met handige tips te lezen. Zo weet u zeker dat u veelvoorkomende problemen voorkomt en heeft u meer garantie op een geslaagd en stressloos dagje uit.

Voordelen

24/7 geopend
Overdekt
Lift aanwezig
Centraal

Nadelen

Vooraf reserveren
Beperkte doorrijhoogte van 2.10 m

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Eindhoven centrum

10 minuten
Park & Walk
  • Receptie parkeergarage Stadhuisplein
  • Geparkeerde auto's parkeergarage Stadhuisplein
  • Slagboom parkeergarage Stadhuisplein
  • Ingang parkeergarage Stadhuisplein
  • Betaal automaat parkeergarage Stadhuisplein
  • Stadhuisplein parkeergarage Stadhuisplein

Locatie parkeerterrein

Stadhuisplein 1-A
5611 EM Eindhoven

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“ParkerenEindhovenCentrum was voor mij erg handig! Ik wist niet dat er zo veel opties waren en heb ze mooi kunnen vergelijken.”

Familie Bus

“Dankzij ParkerenEindhovenCentrum heb ik mijn auto veilig en op loopafstand van veel bezienswaardigheden kunnen parkeren. En dit ook nog eens tegen een mooie prijs.”

Pieter van der Meer

“Erg handige website, heb onze auto dichtbij het Philips Museum geparkeerd. Ideaal voor de kinderen, die houden niet zo van ver lopen.”

Mare Kamp
Parkereneindhovencentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Eindhoven