PARKERENEINDHOVENCENTRUM

Parkeergarage Stadskantoor

Parkeergarage Stadskantoor is ideaal wanneer u te voet de mooie bezienswaardigheden in het centrum van Eindhoven wilt bezichtigen. Naast de garage bevindt zich direct het Stadhuis. Wanneer u 4 minuten verder loopt, heeft u het van Abbemuseum al bereikt. In Parkeergarage Stadskantoor parkeert u dus erg nabij in Eindhoven en ook nog eens voordelig. Voorkom parkeerdrukte en reserveer vooraf een plekje. Zo kunt u in alle rust genieten van de stad Eindhoven. 

  • Oplaadpalen aanwezig
  • Overdekte parkeerplaats

Adres
Groot Paradijs, 5611KA, Eindhoven

Parkeren dicht bij het van Abbemuseum

Wanneer u parkeert in Parkeergarage Stadskantoor, bevindt u zich op slechts 4 minuten lopen van het van Abbemuseum. Dit maakt de parkeerlocatie erg geschikt wanneer u op de planning had staan een bezoekje aan dit museum te brengen. Maar niet alleen voor het bezoeken van dit museum is de locatie erg geschikt. Ook het centrum is prima te voet bereiken. Binnen 12 minuten bent u lopend al midden in het centrum van Eindhoven. Verder liggen onder andere de Kazerne, de Stadsschouwburg en het DAF Museum ook op bijna een steenworp afstand van de parkeergarage verwijderd. Dit maakt de keuze voor bezoekjes vanaf deze locatie reuze.

Minder druk en voordeliger

De locatie van de parkeergarage is gemakkelijk via de A2 te bereiken. Doordat de garage zich buiten het centrum van Eindhoven bevindt, zult u hier minder drukte en chaos ervaren dan wanneer u midden in de binnenstad parkeert. Vanwege dezelfde reden, liggen ook de parkeertarieven in deze garage een aanzienlijk stuk lager. Op zaterdag en zondag is de parkeergarage bijna de hele dag open. Alleen 's avonds na 21:00 uur sluit deze. Het is daarom wel raadzaam hier rekening mee te houden wanneer u uw dag plant. Bent u eruit en lijkt deze garage u wat? Dan kunt u direct bij ons uw parkeerplek zonder boekingskosten reserveren.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Elektrisch laadstation
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Van Abbemuseum 0.2 km

Augustijnenkerk 0.4 km

DAF Museum 0.84 km

De Effenaar 0.88 km

PreHistorisch Dorp 1.24 km

PSV Stadion 1.37 km

Maxima MC Ziekenhuis 2.35 km

Evoluon 2.47 km

Catharina Ziekenhuis 3.56 km

Philips Museum 3.62 km

Wandelpark Eckart 4.06 km

Park Forum 6.32 km

Eindhoven Airport 6.64 km

Eindhoven Airport (EIN) 6.64 km

Vincentre 6.86 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken