De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€45,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Parkeergarage Stadskantoor is ideaal wanneer u te voet de mooie bezienswaardigheden in het centrum van Eindhoven wilt bezichtigen. Naast de garage bevindt zich direct het Stadhuis. Wanneer u 4 minuten verder loopt, heeft u het van Abbemuseum al bereikt. In Parkeergarage Stadskantoor parkeert u dus erg nabij in Eindhoven en ook nog eens voordelig. Voorkom parkeerdrukte en reserveer vooraf een plekje. Zo kunt u in alle rust genieten van de stad Eindhoven.

Parkeren dicht bij het van Abbemuseum

Wanneer u parkeert in Parkeergarage Stadskantoor, bevindt u zich op slechts 4 minuten lopen van het van Abbemuseum. Dit maakt de parkeerlocatie erg geschikt wanneer u op de planning had staan een bezoekje aan dit museum te brengen. Maar niet alleen voor het bezoeken van dit museum is de locatie erg geschikt. Ook het centrum is prima te voet bereiken. Binnen 12 minuten bent u lopend al midden in het centrum van Eindhoven. Verder liggen onder andere de Kazerne, de Stadsschouwburg en het DAF Museum ook op bijna een steenworp afstand van de parkeergarage verwijderd. Dit maakt de keuze voor bezoekjes vanaf deze locatie reuze.

Minder druk en voordeliger

De locatie van de parkeergarage is gemakkelijk via de A2 te bereiken. Doordat de garage zich buiten het centrum van Eindhoven bevindt, zult u hier minder drukte en chaos ervaren dan wanneer u midden in de binnenstad parkeert. Vanwege dezelfde reden, liggen ook de parkeertarieven in deze garage een aanzienlijk stuk lager. Op zaterdag en zondag is de parkeergarage bijna de hele dag open. Alleen ’s avonds na 21:00 uur sluit deze. Het is daarom wel raadzaam hier rekening mee te houden wanneer u uw dag plant. Bent u eruit en lijkt deze garage u wat? Dan kunt u direct bij ons uw parkeerplek zonder boekingskosten reserveren.

Voordelen

Overdekt
Nabij bezienswaardigheden
Nabij centrum
Oplaadpunten aanwezig

Nadelen

Niet 27/7 open
Beperkte doorrijhoogte van 1.90 m

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Eindhoven centrum

12 minuten
Park & Walk
  • Ingang parkeergarage mathildelaan
  • Geparkeerde auto's Garage parkeergarage Stadskantoor
  • Garage parkeergarage Stadskantoor
  • Bovenplaats parkeergarage Stadskantoor
  • Ingang garage Geparkeerde auto's Garage parkeergarage Stadskantoor

Locatie parkeerterrein

Wal / Stadhuisplein 5611 EM Eindhoven

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“ParkerenEindhovenCentrum was voor mij erg handig! Ik wist niet dat er zo veel opties waren en heb ze mooi kunnen vergelijken.”

Familie Bus

“Dankzij ParkerenEindhovenCentrum heb ik mijn auto veilig en op loopafstand van veel bezienswaardigheden kunnen parkeren. En dit ook nog eens tegen een mooie prijs.”

Pieter van der Meer

“Erg handige website, heb onze auto dichtbij het Philips Museum geparkeerd. Ideaal voor de kinderen, die houden niet zo van ver lopen.”

Mare Kamp
Parkereneindhovencentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Eindhoven