PARKERENEINDHOVENCENTRUM

Parkeerterrein Langdonkenstraat

Voor een bezoekje aan de bezienswaardigheden van Eindhoven is Parkeerterrein Langdonkenstraat erg geschikt. U kunt snel en gemakkelijk bij ons uw plekje op Parkeerterrein Langdonkenstraat reserveren. Dit doet u tegen de laagste prijsgarantie. Hiermee bespaart u dus zowel tijd voor het zoeken naar een plekje, als geld voor het betalen hiervan. Voor betrouwbaar en voordelig parkeren in Eindhoven bent u bij ons dus aan het juiste adres. 

Adres
Langdonkenstraat 18, 5616PN, Eindhoven

Nabij Philips Stadion en meer

Bent u van plan het Philips Stadion te bezoeken? Dan is Parkeerterrein Langdonkenstraat een goede optie. Dit parkeerterrein ligt namelijk op slechts 7 minuten loopafstand verwijderd van het welbekende stadion van de voetbalclub PSV. Daarnaast kunt u uw route verlengen en gelijk het PSV Museum bezoeken, welke zich hier direct naast bevindt. Niet alleen voor deze bezoekjes is de locatie erg geschikt.Wanneer u namelijk nog een kleine 10 minuutjes verder wandelt, heeft u de Bijenkorf en de Primark ook bereikt. Zo is er veel variatie mogelijk en dat allemaal te voet vanaf Parkeerterrein Langdonkenstraat.

Bespaar kosten

Een groot voordeel van de locatie van dit parkeerterrein, is dat de prijs hier een stuk lager is dan wanneer u parkeert in de binnenstad. U kunt op Parkeerterrein Langdonkenstraat dus op een rustige locatie parkeren en tegelijkertijd kosten besparen. Daarnaast bent u wanneer u direct reserveert op ParkerenEindhovenCentrum verzekerd van een parkeerplek, waardoor u dus naast kosten ook zoektijd bespaart. Na uw reservering, ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie. Mocht er verder nog iets niet duidelijk zijn, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Verder is het handig om te weten dat tijdens de thuiswedstrijden van PSV en tijdens evenementen in het Philips Stadion dit parkeerterrein alleen toegankelijk is voor bewoners met een vergunning. Dit terrein is daarom op deze specifieke dagen afgesloten voor andere parkeerders. Controleert u dus vooraf of hier sprake van is. 

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

PSV Stadion 0.38 km

Augustijnenkerk 0.86 km

Evoluon 1.26 km

De Effenaar 1.33 km

Van Abbemuseum 1.38 km

DAF Museum 1.84 km

PreHistorisch Dorp 2.08 km

Maxima MC Ziekenhuis 2.3 km

Philips Museum 2.64 km

Catharina Ziekenhuis 2.9 km

Wandelpark Eckart 3.86 km

Park Forum 5.23 km

Eindhoven Airport 5.42 km

Eindhoven Airport (EIN) 5.43 km

Vincentre 7.26 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken