De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Buiten

€45,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Voor een bezoekje aan de bezienswaardigheden van Eindhoven is Parkeerterrein Langdonkenstraat erg geschikt. U kunt snel en gemakkelijk bij ons uw plekje op Parkeerterrein Langdonkenstraat reserveren. Dit doet u tegen de laagste prijsgarantie. Hiermee bespaart u dus zowel tijd voor het zoeken naar een plekje, als geld voor het betalen hiervan. Voor betrouwbaar en voordelig parkeren in Eindhoven bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Nabij Philips Stadion en meer

Bent u van plan het Philips Stadion te bezoeken? Dan is Parkeerterrein Langdonkenstraat een goede optie. Dit parkeerterrein ligt namelijk op slechts 7 minuten loopafstand verwijderd van het welbekende stadion van de voetbalclub PSV. Daarnaast kunt u uw route verlengen en gelijk het PSV Museum bezoeken, welke zich hier direct naast bevindt. Niet alleen voor deze bezoekjes is de locatie erg geschikt.Wanneer u namelijk nog een kleine 10 minuutjes verder wandelt, heeft u de Bijenkorf en de Primark ook bereikt. Zo is er veel variatie mogelijk en dat allemaal te voet vanaf Parkeerterrein Langdonkenstraat.

Bespaar kosten

Een groot voordeel van de locatie van dit parkeerterrein, is dat de prijs hier een stuk lager is dan wanneer u parkeert in de binnenstad. U kunt op Parkeerterrein Langdonkenstraat dus op een rustige locatie parkeren en tegelijkertijd kosten besparen. Daarnaast bent u wanneer u direct reserveert op ParkerenEindhovenCentrum verzekerd van een parkeerplek, waardoor u dus naast kosten ook zoektijd bespaart. Na uw reservering, ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie. Mocht er verder nog iets niet duidelijk zijn, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Verder is het handig om te weten dat tijdens de thuiswedstrijden van PSV en tijdens evenementen in het Philips Stadion dit parkeerterrein alleen toegankelijk is voor bewoners met een vergunning. Dit terrein is daarom op deze specifieke dagen afgesloten voor andere parkeerders. Controleert u dus vooraf of hier sprake van is.

Voordelen

Bezienswaardigheden op loopafstand
24/7 geopend
Geen limiet aan de doorrijhoogte

Nadelen

Niet overdekt
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Eindhoven centrum

17 minuten
Park & Walk
  • voorkant parkeerterrein Langdonkenstraat
  • Voorzijde parkeerterrein Langdonkenstraat
  • Achterzijde parkeerterrein Langdonkenstraat
  • Auto's geparkeerd parkeerterrein Langdonkenstraat

Locatie parkeerterrein

Langdonkenstraat
5616 PN Eindhoven

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“ParkerenEindhovenCentrum was voor mij erg handig! Ik wist niet dat er zo veel opties waren en heb ze mooi kunnen vergelijken.”

Familie Bus

“Dankzij ParkerenEindhovenCentrum heb ik mijn auto veilig en op loopafstand van veel bezienswaardigheden kunnen parkeren. En dit ook nog eens tegen een mooie prijs.”

Pieter van der Meer

“Erg handige website, heb onze auto dichtbij het Philips Museum geparkeerd. Ideaal voor de kinderen, die houden niet zo van ver lopen.”

Mare Kamp
Parkereneindhovencentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Eindhoven