PARKERENEINDHOVENCENTRUM

Parkeerterrein Walravenpad

Heeft u een dagje Eindhoven op de planning staan en wilt u graag goedkoop parkeren? Dan bent u bij Parkeerterrein Walravenpad op het juiste adres.  Het centrum, het centraal station en het PSV stadion bevinden zich allemaal op loopafstand. Vaak is het zo dat een parkeergarage druk is en gauw vol zit. Vooral parkeren nabij het bruisende centrum van Eindhoven kan nog wel eens een klus zijn. Om lange zoektochten ter plekke te voorkomen, hebben wij voor u de oplossing. Via ParkerenEindhovenCentrum kunt u uw parkeerplek garanderen, en dat ook nog eens tegen een lage prijs. 

Adres
Anna Walravenpad, 5612SJ, Eindhoven

Centrale ligging

Met het stadscentrum op slechts een kwartiertje tot maximaal 18 minuten loopafstand, is dit parkeerterrein gunstig gelegen. Juist omdat het zich niet in het midden van het centrum bevindt. Dit maakt het erg geschikt wanneer u drukte wilt mijden, die u in een centrale parkeergarage vaak wel meemaakt. Al wandelend naar de bestemmingen kunt u zo ook nog eens genieten van Eindhoven en haar omgeving. U kunt binnen 10 minuten naar het Philips stadion lopen en de route nog iets verder uitstippelen om wat kledingwinkels of zelfs het poppodium de Effenaar meepakken. Zo is er voor ieder wat wils.

Voordelig parkeren

Betaald parkeren doe je bij Parkeerterrein Walravenpad tegen een goedkoper parkeertarief. Doordat de ligging zich niet in de binnenstad bevindt, zijn de parkeertarieven goedkoper. Daarnaast is de locatie ook vele malen rustiger, wat prettig kan zijn op een dag vol met activiteiten. Heeft u uw keuze kunnen maken? Boek dan uw parkeerplaats direct bij ParkerenEindhovenCentrum. Na uw reservering, ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie over het werkt. Mocht u nog overige vragen hebben, dan helpen wij u daar graag mee. In dat geval kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

PSV Stadion 0.28 km

De Effenaar 1.12 km

Augustijnenkerk 1.21 km

Evoluon 1.49 km

Van Abbemuseum 1.55 km

Maxima MC Ziekenhuis 1.7 km

DAF Museum 1.79 km

Philips Museum 2.16 km

Catharina Ziekenhuis 2.27 km

PreHistorisch Dorp 2.56 km

Wandelpark Eckart 3.2 km

Eindhoven Airport 5.49 km

Eindhoven Airport (EIN) 5.53 km

Park Forum 5.54 km

Vincentre 6.7 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken