De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Buiten

€45,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Heeft u een dagje Eindhoven op de planning staan en wilt u graag goedkoop parkeren? Dan bent u bij Parkeerterrein Walravenpad op het juiste adres.  Het centrum, het centraal station en het PSV stadion bevinden zich allemaal op loopafstand. Vaak is het zo dat een parkeergarage druk is en gauw vol zit. Vooral parkeren nabij het bruisende centrum van Eindhoven kan nog wel eens een klus zijn. Om lange zoektochten ter plekke te voorkomen, hebben wij voor u de oplossing. Via ParkerenEindhovenCentrum kunt u uw parkeerplek garanderen, en dat ook nog eens tegen een lage prijs.

Centrale ligging

Met het stadscentrum op slechts een kwartiertje tot maximaal 18 minuten loopafstand, is dit parkeerterrein gunstig gelegen. Juist omdat het zich niet in het midden van het centrum bevindt. Dit maakt het erg geschikt wanneer u drukte wilt mijden, die u in een centrale parkeergarage vaak wel meemaakt. Al wandelend naar de bestemmingen kunt u zo ook nog eens genieten van Eindhoven en haar omgeving. U kunt binnen 10 minuten naar het Philips stadion lopen en de route nog iets verder uitstippelen om wat kledingwinkels of zelfs het poppodium de Effenaar meepakken. Zo is er voor ieder wat wils.

Voordelig parkeren

Betaald parkeren doe je bij Parkeerterrein Walravenpad tegen een goedkoper parkeertarief. Doordat de ligging zich niet in de binnenstad bevindt, zijn de parkeertarieven goedkoper. Daarnaast is de locatie ook vele malen rustiger, wat prettig kan zijn op een dag vol met activiteiten. Heeft u uw keuze kunnen maken? Boek dan uw parkeerplaats direct bij ParkerenEindhovenCentrum. Na uw reservering, ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie. Mocht u nog overige vragen hebben, dan helpen wij u daar graag mee. In dat geval kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Voordelen

Centrale ligging
Philips stadion op loopafstand

Nadelen

Niet overdekt
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Eindhoven centrum

18 minuten
Park & Walk
  • Inrit parkeerterrein Walravenpad
  • Geparkeerde auto's parkeerterrein Walravenpad
  • Open ruimte parkeerterrein Walravenpad
  • Uitrit parkeerterrein Walravenpad

Locatie parkeerterrein

Walravenpad 5612 SJ Eindhoven

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“ParkerenEindhovenCentrum was voor mij erg handig! Ik wist niet dat er zo veel opties waren en heb ze mooi kunnen vergelijken.”

Familie Bus

“Dankzij ParkerenEindhovenCentrum heb ik mijn auto veilig en op loopafstand van veel bezienswaardigheden kunnen parkeren. En dit ook nog eens tegen een mooie prijs.”

Pieter van der Meer

“Erg handige website, heb onze auto dichtbij het Philips Museum geparkeerd. Ideaal voor de kinderen, die houden niet zo van ver lopen.”

Mare Kamp
Parkereneindhovencentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Eindhoven