PARKERENEINDHOVENCENTRUM

Parkeertips

Klokje icoon

Reserveer vooraf

Wij adviseren altijd om voor uw vertrek naar Eindhoven een parkeerplek te reserveren. Het is namelijk een grote stad en u wilt natuurlijk een ellenlange zoektocht naar een parkeerplaats voorkomen. Om te voorkomen dat u lang moet zoeken naar een parkeerplek, kunt u een parkeerplaats reserveren. Als u vooraf een parkeerplaats reserveert ben u gegarandeerd van een parkeerplek én u bent goedkoper uit. Kortom, als u vooraf een parkeerplek boekt bespaart u geld, tijd en moeite. Reserveer eenvoudig een parkeerplaats bij een van parkeerlocaties in Eindhoven.

Vergrootglas icoon

Win informatie in

Als u ergens gaat parkeren, is het fijn om veel te weten over de desbetreffende parkeerlocatie. Hierbij is het fijn om te kijken naar bijvoorbeeld prijs. Prijsverschillen kunnen namelijk nogal verschillen. Maar er kunnen natuurlijk ook andere dingen van belang zijn. Denk hierbij aan veiligheid, betrouwbaarheid, services of andere praktische zaken. Wij raden daarom aan om niet alleen naar prijs te kijken maar ook naar ervaringen van anderen. Oftewel, u kunt zich ook verdiepen in de reviews. Zo krijgt u een betrouwbaar beeld van de parkeeraanbieder en kunt u met een gerust hart boeken. U kunt altijd contact met ons opnemen als u nog vragen heeft over een aanbieder.

Agenda icoon

 Plan uw vertrek

Een ander advies dat wij u willen geven, is om uw route voor vertrek te plannen. Zo weet u hoe laat u van te voren moet vertrekken en zal u niet te laat komen. Bekijk dus altijd hoe laat u op locatie wilt zijn en hoe laat u dus uw auto geparkeerd moet hebben. Check altijd van te voren of er nog files staan zodat u eventueel eerder kunt vertrekken of uw route aan kan passen.

Pijl icoon

Vindt uw parkeerlocatie gemakkelijk

Wat ook erg handig is, is om van te voren goed uit te zoeken waar uw parkeerlocatie zich bevindt. U kunt de locatie bijvoorbeeld opzoeken in Google Maps. Zo weet u hoe het parkeerterrein er ongeveer uitziet en waar het ligt. Google Maps kan eenvoudig de beste route voor u uitstippelen van uw locatie naar de parkeergelegenheid. Daarbij geven ze altijd verschillende mogelijkheden dus zoek altijd de route uit waarbij u de minste hinder heeft van bijvoorbeeld files.

Spaarpot icoon

Voorkom diefstal

Een gouden regel omtrent diefstal is natuurlijk 'voorkomen is beter dan genezen'. Daarom adviseren wij u om waardevolle spullen uit het zicht te leggen tegen diefstal. Dit is voornamelijk handig op een onbewaakt parkeerterrein maar het is nooit verkeerd om dit ook te doen bij een bewaakt parkeerterrein. Het beste zou zijn om helemaal geen waardevolle eigendommen in uw auto te laten. Ook kunt u de hoedenplank uit uw auto halen. Zo zorgt u ervoor dat het duidelijk is dat er niks te halen valt in uw auto.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken