De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Parkeertips

Het is vanzelfsprekend vragen of zorgen te hebben over parkeren. Het kan daarom nooit kwaad om extra tips over het parkeren te lezen. Daarom vindt u in een, door ons nauwkeurig samengesteld, rijtje de meest voorkomende vragen, zorgen en tips. Zo weet u wat u kunt verwachten en wat er van u verwacht wordt. Lees de volgende tips door en parkeer voortaan altijd eenvoudig en voordelig.

 Reserveer vooraf

Icon reserveer voorafEen erg veel voorkomende gebeurtenis is het ellenlange zoeken naar een parkeerplek. U heeft een dag in Eindhoven gepland en gaar er vanuit vast wel ergens een plekje te kunnen vinden. Maar eenmaal in de drukke stad beland, blijkt dit toch veel tijdrovender te zijn dan gedacht. Daarnaast zijn de meeste parkeerplekken die dan nog vrij zijn vaak onbetaalbaar. Om dit te voorkomen kunt u het beste uw parkeerplek vooraf reserveren. Dan bent u gegarandeerd van een plek, bespaart u zeeën aan tijd en geld én hoeft u geen onnodige benzine te verspillen. U kunt online eenvoudig een parkeerplaats van een parkeerlocatie in Eindhoven boeken.

Win informatie in

Icon doe onderzoekTussen de verschillende parkeerlocaties kan natuurlijk een behoorlijk prijsverschil zitten. Filter goed de punten uit die voor u van belang zijn en verdiept u zich daar in. Daarbij kan het lastig zijn om de veiligheid en betrouwbaarheid van de service te beoordelen als u een bepaalde parkeerlocatie nooit eerder heeft gebruikt. Wij raden u daarom aan om niet alleen de prijzen te vergelijken, maar ook recente ervaringen van anderen mee te nemen. Zij kunnen u een beter beeld geven over de betreffende parkeerlocatie. Mocht u nog met vragen zitten over een aanbieder, dan kunt u het beste contact opnemen met ons.

 Plan uw vertrek

Icon plan uw vertrekHet is handig om voordat u vertrekt de route te plannen. Hierdoor weet u hoe laat u van te voren moet vertrekken en kunt u zich daarop instellen. Dit voorkomt dat u op het laatste moment erachter komt dat u te laat vertrokken bent en gehaast op de parkeerplaats aankomt. Wanneer u bijvoorbeeld op tijd een rondleiding wilt bijwonen in een museum, is het erg vervelend wanneer u hier te laat arriveert. Daarnaast kunt u in de ochtend het beste de fileberichten checken, zodat u eventueel de route aan kan passen of eerder weg kan gaan.

Vindt uw parkeerlocatie gemakkelijk

Icon parkeerplek vindenU doet er ook erg verstandig aan voor uw vertrek de locatie van de parkeerlocatie op te zoeken in Google Maps. Hierdoor krijgt u een idee van hoe de parkeergelegenheid er een beetje uitziet en waar de ligging is. Wanneer u in Google Maps uw eigen locatie invoert en vervolgens die van de parkeerlocatie, krijgt u erg overzichtelijk een lijn te zien die exact uw route uitstippelt. Hierbij krijgt u ook nog eens een route omschrijving. Daarnaast worden er diverse routes aan u voorgelegd. Mocht u dus net hebben gehoord dat er een file is op de weg waar u overheen zou rijden? Geen probleem, dan heeft u ook nog de andere route achter de hand.

Voorkom diefstal

Icoon diefstalAangezien voorkomen altijd beter is dan genezen, kunt u het beste uw waardevolle eigendommen uit het zicht halen tegen diefstal. Dit is vooral handig wanneer u parkeert op een onbewaakt parkeerterrein. Nog beter is om geen waardevolle spullen in uw auto te laten en dan ook de hoedenplank uit uw auto te halen, zodat de inbrekers in één opslag zien dat er niks te halen valt. Hierdoor zullen ze minder snel proberen in te breken.

“ParkerenEindhovenCentrum was voor mij erg handig! Ik wist niet dat er zo veel opties waren en heb ze mooi kunnen vergelijken.”

Familie Bus

“Dankzij ParkerenEindhovenCentrum heb ik mijn auto veilig en op loopafstand van veel bezienswaardigheden kunnen parkeren. En dit ook nog eens tegen een mooie prijs.”

Pieter van der Meer

“Erg handige website, heb onze auto dichtbij het Philips Museum geparkeerd. Ideaal voor de kinderen, die houden niet zo van ver lopen.”

Mare Kamp
Parkereneindhovencentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Eindhoven