PARKERENEINDHOVENCENTRUM

P+R Meerhoven Eindhoven

Geen zin in drukke parkeerterreinen in het centrum van Eindhoven? Dan is het een idee om gebruik te maken van de P+R Meerhoven Eindhoven. Hier kunt u goedkoop en nabij het centrum van Eindhoven parkeren. Binnen slechts 12 minuten wordt u al in centrum afgezet door het openbaar vervoer. De opstaphalte voor de bus ligt aan de overzijde van P+R Meerhoven op zo'n 50 meter afstand. 

  • Oplaadpalen aanwezig
  • Geen hoogte restricties

Adres
Sliffertsestraat 304, 5657AS, Eindhoven

P+R Meerhoven makkelijk en voordelig

Wanneer u van plan bent te gaan parkeren bij P+R Meerhoven, kunt u gemakkelijk de borden P+R Meerhoven volgen vanaf de snelweg. U zult dus geen last hebben van lange en ingewikkelde zoektochten. Bij het inrijden op het parkeerterrein ontvangt u een parkeerkaart. Deze moet u erg zorgvuldig betalen, omdat u deze nodig heeft om bij terugkeer te betalen. Vervolgens parkeert u uw auto zonder moeilijkheden op het terrein. Nadat u heeft geparkeerd kunt u tegen een erg voordelige prijs een buskaart (retour) kopen en u binnen een korte tijd laten vervoeren naar het centrum van Eindhoven. Een snelle en vooral erg voordelige manier om het hartje van Eindhoven te bezoeken.

Gunstige parkeerlocatie

Naast dat het vervoer naar het centrum op P+R Meerhoven erg voordelig is, betaalt u ook aanzienlijk minder voor de parkeerplek zelf. Aangezien de parkeerlocatie zich niet midden in het centrum bevindt, liggen de parkeertarieven een stuk lager en zijn ze vaak ook minder druk. Lijkt het u iets om zonder drukte en hectiek een dagje Eindhoven in te gaan? Reserveert u dan een plekje op P+R Meerhoven Eindhoven. Na uw reservering, krijgt u een bevestigingsmail met verdere informatie. Wij helpen u graag wanneer u nog vragen heeft. U kunt dan contact opnemen met onze klantenservice.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Elektrisch laadstation
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Evoluon 1.99 km

Park Forum 2.06 km

Eindhoven Airport (EIN) 2.44 km

Eindhoven Airport 2.51 km

PSV Stadion 3.31 km

Philips Museum 3.43 km

Augustijnenkerk 3.94 km

Catharina Ziekenhuis 4.47 km

De Effenaar 4.51 km

Van Abbemuseum 4.53 km

PreHistorisch Dorp 4.63 km

Zoo Veldhoven 4.87 km

Maxima MC Ziekenhuis 4.99 km

DAF Museum 5.04 km

Wandelpark Eckart 5.99 km

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken