De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Online reserveren?

Online boeken

Bij ons kunt u snel en gemakkelijk parkeerlocaties met elkaar vergelijken op het gebied van prijzen en services. Hierdoor kunt u de parkeerplaats reserveren die het beste bij uw behoeften past. Reserveren kan eveneens snel en gemakkelijk via onze website. Na de voltooiing van de reservering ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging in uw mailbox met verdere informatie. Bekijk hierbij ook uw spambox. Als u binnen 24 uur geen bevestigingsmail heeft ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Autosleutel houden?

Sleutels afgeven

Uw autosleutels kunt u bij alle parkeerlocaties in Eindhoven in uw eigen bezit houden. Bij alle parkeergarages en parkeerterreinen parkeert u zelf de auto waardoor de parkeerlocatie niet uw sleutels nodig heeft. Daarnaast hoeven zij ook niet uw auto te verplaatsen.

's Nachts parkeren

's Nachts parkeren

Natuurlijk kan het zo zijn dat u voor 's nachts een parkeerplek nodig heeft. Dit is bij ons in de meeste gevallen geen enkel probleem. De parkeerlocaties waar wij mee samenwerken zijn vaak 24/7 geopend. Wanneer dit niet het geval is staat dit ook duidelijk aangegeven. Bij al onze parkeerlocaties kunt u wél 24/7 de parkeergarage uitrijden, maar bij sommige, zoals Parkeergarage Hooghuis, kunt u tussen 11 uur 's avonds en 6 uur 's ochtends de garage niet meer inrijden.

Staat mijn auto veilig?

veilig parkeren

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw auto. ParkerenEindhovenCentrum gaat alleen in zee met gerenommeerde parkeerlocaties. Zo weet u zeker dat uw auto veilig staat en dat er niks kan gebeuren. Als wij toch klachten binnen krijgen over een parkeerlocatie, dan wordt het contract met deze parking ook direct beëindigd.

Betrouwbaar parkeren

Betrouwbaar parkeren

Het overzicht van de parkeeraanbieders is nauwkeurig door ons zelf samengesteld. Hierbij beoordelen wij op punten zoals camerabewaking, goede service en ligging. U kunt vervolgens zelf deze parkeerlocaties naast elkaar leggen en vergelijken. Zo kunt u dus met een gerust hart een reservering bij ons plaatsen

Kan ik mijn eigen parkeerplek uitkiezen?

Parkeermogelijkheden

Op onze website kunt u een parkeerplaats boeken bij een bepaalde parkeerlocatie. U hoeft bij het reserveren niet een vak aan te klikken, maar u kunt op de dag zelf gewoon naar de parkeerlocatie rijden. Nadat u heeft geboekt heeft u de garantie dat u een parkeerplek heeft. Zij zorgen er dan namelijk voor dat er altijd een plek voor u vrij is op het afgesproken tijdstip.

“ParkerenEindhovenCentrum was voor mij erg handig! Ik wist niet dat er zo veel opties waren en heb ze mooi kunnen vergelijken.”

Familie Bus

“Dankzij ParkerenEindhovenCentrum heb ik mijn auto veilig en op loopafstand van veel bezienswaardigheden kunnen parkeren. En dit ook nog eens tegen een mooie prijs.”

Pieter van der Meer

“Erg handige website, heb onze auto dichtbij het Philips Museum geparkeerd. Ideaal voor de kinderen, die houden niet zo van ver lopen.”

Mare Kamp
Parkereneindhovencentrum.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: parkerencentrum@parkcare.nl

© 2020 Parkeren Eindhoven